Productcategorie
Neem contact op met ons

PZT elektronische keramische Co., Ltd

Toevoegen: Mingyou gebouw Baoan Shenzhen stad Guangdong provincie, China

Mobile: 0086 1868 0420 598

E-mail:Alice@piezoelement.com

Piëzo-elektrische Bimorf Sound Pickup

Piëzo-elektrische Bimorf Sound Pickup

Piezo Unimorph Transducer Disc Wij accepteren piezo unimorph transducer disc aangepast Beschrijving Piëzo-elektrische keramische materialen zijn elektromechanische transducers: ze kunnen mechanische energie omzetten in elektrische energie en omgekeerd. Piëzo-elektrisch keramisch materiaal van ons wordt gebruikt in sensoren, ...

Products Specifications:

Piezo Unimorph Transducer Disc

We accepteren piezo unimorph transducer schijf aangepast

图片42.png

Beschrijving

Piëzoelektrische keramische materialen zijn elektromechanische transducers: ze kunnen mechanische energie omzetten in elektrische energie en omgekeerd. Piëzo-elektrisch keramisch materiaal van ons wordt gebruikt in sensoren, actuatoren, gasontsteking en in vermogenstransducers voor krachtige ultrasone toepassingen.

Piëzo-elektrisch keramisch materiaal wordt gebruikt om mechanische parameters, zoals druk en versnelling, om te zetten in elektrische parameters of, omgekeerd, om elektrische signalen om te zetten in mechanische bewegingen of trillingen.

In sensoren maken ze het mogelijk om krachten, drukken en versnellingen om te zetten in elektrische signalen, en in sonische en ultrasone transducers om elektrische spanningen om te zetten in trillingen of vervormingen.

Andere producten:

Piëzo-bochtactuatoren

图片43.png

图片44.png

图片45.png


Hot Tags: piëzo-elektrische bimorf geluidsopname, fabrikanten, bedrijf, prijs, te koop